begeleiding loopbaan en welzijn

Mentale training

Onze aanpak is gericht op de beïnvloeding van bewuste en onbewuste mentale processen. We richten ons niet op het therapeutisch werk. Onze aanpak is coachend waarbij wij 3 facetten koppelen: een goede ademhaling op elk moment, bewustworden van beperkingen en mogelijkheden en beïnvloeding van de eigen overtuiging. Door het inwerken op bewuste en onbewuste factoren verhogen wij in belangrijke mate de kans op succes.

Wij werken voor de onbewuste processen met hypnose. Hypnose is een hulpmiddel om je onderbewuste aan te spreken. 95% van wat we dagelijks doen gebeurt onbewust. We werken aan vooropgestelde doelen door met het onderbewuste te werken, te beïnvloeden.

In de geneeskunde wordt hypnose ook steeds vaker gebruikt, bijvoorbeeld voor verdoving, pijnbestrijding en revalidatie. Maar ook andere kwesties kunnen aangepakt worden met behulp van hypnose; zoals angsten, verslavingen, leerstoornissen of vervelende gewoontes.

Wij gebruiken hypnose om meer ontspannen, sterker geconcentreerd en met meer zelfvertrouwen nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan. Wij richten ons op uw persoonlijke doelen.

Ons centrum kan deze hypnocoaching aanbieden gezien wij over een opgeleide hypnotrainer beschikken. Hij is opgeleid door een erkend Jeffrey Stephenstrainer, waarvan er slechts in Europa een tweetal erkend zijn. Het eigen aan deze methodiek is het “direct changework protocol”. Dit betekent met weinig sessies het beste effect. Vaak is één sessie al voldoende.

In een aantal gevallen zal onze begeleiding ook gekoppeld worden aan een bezoek aan een arts. Onze sessies vervangen niet de medische handelingen van een arts. Met hypnose versterken we je eigen mentale kracht zodat blijvende veranderingen maximaal kans krijgen.

Maak een afspraak en kom langs, wij helpen u met hypnotherapie verder voor het bereiken van persoonlijke doelen.